Росії не потрібен Крим, Росії потрібна вся Україна – Порошенко

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявляє про те, що є всі підстави вважати – Росії потрібен не Крим, а вся Україна, при цьому слабка і дестабілізована.

Президент України Петро Порошенко заявив, що є всі підстави вважати – Росії потрібен не Крим, а вся Україна, слабка і дестабілізована.

Про це Глава держави заявив, відкриваючи 8-й Київський безпековий форум у четвер, 28 травня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ще раз підкреслю: агресору не потрібен був Крим – агресор володіє 1/6 суходолу на планеті і, вибачте за прямоту, часто-густо не може з нею впоратися. У нас на сьогоднішній день є підстави бути переконаними, що агресору потрібна вся Україна: слабка, дестабілізована, з дискредитованими європейськими цінностями і дискредитованим народом, який знайшов у собі сили піднятися на європейському Майдані...», – заявив Президент.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: