Вінницький клан на Печерських пагорбах. Кого привів до влади Президент України

Читать на русском

Петро Порошенко разом із собою привів до влади не лише цілу низку бізнес-партнерів, але й чимало земляків з Вінницької області, яка свого часу дала йому дорогу як у великий бізнес, так і у велику політику – саме на Вінниччині Порошенко був уперше обраний народним депутатом як кандидат від одного з місцевих мажоритарних округів.

Людьми, що своїм підвищенням по державній службі, вочевидь, зобов'язані вінницьким зв'язками із Президентом, є спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, перший заступник голови Апарату ВР Володимир Слишинський, голова Державного управління справами Сергій Березенко та його заступник Сергій Борзов, перший заступник міністра регіонального розвитку Володимир Кістіон та в. о. гендиректора «Укрпошти» Ігор Ткачук.

Нагадаємо, «Слово і Діло» готує детальну аналітику діяльності Петра Порошенка на посаді Президента України, яку опублікує в подальших інфографіках. Повна інформація щодо всіх виконаних і невиконаних обіцянок Порошенка буде презентована 4 червня у спеціальному буклеті від «Слова і Діла» – «Рік Порошенка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: