Ляшко: вибір Порошенка у першому турі – помилка українського народу

Читать на русском
Ляшко вважає, що голосування на минулорічних президентських виборах за кандидатуру Петра Порошенка у першому турі понад 50% громадян було помилкою.

Лідер фракції «Радикальної партії», народний депутат Олег Ляшко вважає, що голосування на минулорічних президентських виборах за кандидатуру Петра Порошенка у першому турі понад 50% громадян було помилкою.

Про це політик написав у себе на сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Рівно рік тому Петро Порошенко став Президентом. Поза сумнівами, це була помилка українського народу. Найбільша помилка з Революції Гідності. Помилка, яка надто дорого нам коштувала», – вважає Ляшко.

Він зазначив, що наряду з тисячами загиблих на «фактично втраченому» Донбасі і тотальною корупцією в країні, Порошенко не виконав більш ніж 2/3 своїх передвиборних обіцянок. До слова, як зафіксувала система народного контролю «Слово і Діло», лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко не виконав і половини обіцяного.

«Найстрашніше – внаслідок всього вищевказаного, перш за все злиднів, в яких живуть мільйони людей, банда регіоналівських недобитків цілком реально може взяти реванш на наступних виборах», – побоюється головний радикал країни.

Тим не менш, Ляшко підкреслив, що поважає Порошенка, бо він «Президент, обраний народом». «Я завжди підтримаю Вас, коли Ви будете робити щось правильно. Наша фракція заради України не піде з коаліції, як би Ви не хотіли нас з неї виштовхнути як «незручних», – також запевнив політик.

«А вам, співвітчизники, кажу щиро і чесно: голосування понад 50% громадян за Порошенка було все-таки помилкою. За яку ми зараз розплачуємось», – резюмував Ляшко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: