Протягом 15 років США створять новий ЄС і нове НАТО – експерт

Читать на русском

Політичний оглядач поділився міркуваннями і пояснив, чому вважає, що крах Росії неминучий і для чого Америка допомагає Україні.

Протягом найближчих 15-20 років з країн колишнього Варшавського Договору і екс-СРСР Сполучені Штати створять новий молодий ЄС і нове молоде НАТО, а Росія в нинішньому стані вичерпала себе.

Про це політичний оглядач Олег Пономарь пише на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Невже не очевидно, що Росія в нинішньому її стані зжила себе? Невже не зрозуміло, що вона не має ресурсів у майбутньому утримувати свої сателіти? І Україну в тому числі. Росія не розвивається, не модернізується. Ні економіка, ні політична система, ні ідеологія. Усередині Росії національні осередки не хотітимуть існувати в тій системі взаємозв'язків з Москвою, в якій вони існують зараз», – міркує оглядач.

На його думку, з усього цього очевидно, що крах або переформатування цієї недо-Імперії лише справа часу. Крім того, експерт переконаний, що США потрібна Україні на даному історичному етапі, а Україні потрібні США.

«США ніколи б не ухвалили «Акт про підтримку свободи в Україні», не виділяли б сотні мільйонів доларів на нашу армію і мільярди доларів фіндопомоги (3 млрд цього року), не надсилали інструкторів, не проводили масштабні навчання (у вересні), якби не збиралися реалізовувати проект «Військовий тигр». Це тільки перший рік після вигнання російського намісника. Спробуйте спрогнозувати, що буде в 2-й і 3-й роки. Чи вони залишать цей проект і всі вкладені раніше гроші?», – аналізує він.

Невже не очевидно, що США не потрібно в майбутньому постійно штовхати «стару» Європу, коли є «молода», нова Європа?

Підсумовуючи, експерт зазначив, що протягом 15-20 років США створять новий молодий ЄС і нове молоде НАТО з країн колишнього Варшавського Договору і колишнього СРСР. Це все на поверхні. Просто мислити потрібно не роком-два, а далі.

Відзначимо, помічник заступника держсекретаря США Саймон Генш заявив: США визнають те, що Україні необхідна підтримка міжнародного співтовариства для того, щоб відповісти на потреби українців. «Я з радістю повідомляю, що Сполучені Штати надають додатково 18 млн доларів на гуманітарну допомогу Україні», – сказав він.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: