Балога пропонує запитати українців, чи хочуть вони жити разом з «ДНР» і «ЛНР»

Читать на русском
Віктор Балога пропонує провести всеукраїнський референдум щодо того, чи хочуть українці жити в одній державі з самопроголошеними «ДНР» і «ЛНР».

Позафракційний народний депутат Віктор Балога пропонує провести всеукраїнський референдум щодо того, чи хочуть українці жити в одній державі з самопроголошеними «ДНР» і «ЛНР».

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Виявляється, усі ці смерті, зламані долі, зруйновані будинки, розбомблені лікарні, голод, злидні і холод – усе це було потрібно Донбасу, щоб стати частиною України. Якщо так, то цей конфлікт ризикує стати найбільш абсурдною війною за всю історію людства», – зазначив народний депутат.

На думку Балоги – «це хороший урок усім, хто в Харкові та Одесі сидить на кухнях і чекає, коли вже можна буде і до себе запросити ворожі війська».

Політик також зазначив, що утворення самопровозлашенних «ДНР» і «ЛНР» на території України «це те ж саме, якби в організм, який бореться з хворобою, пересадити хворі органи».

«Тому, вважаю, що питання «ДНР» і «ЛНР» потрібно вирішувати на всеукраїнському референдумі. Можна, звичайно, ні в кого ні про що не запитувати. Але в такому разі нас чекає ще більший розкол у суспільстві, який може стати для нашої держави останнім», – резюмував Балога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: