Статус учасника бойових дій отримали вже понад 6,6 тис. міліціонерів

Читать на русском
Протягом останнього тижня рішенням спеціальної комісії 1570 правоохоронців отримали статус учасника бойових дій на сході України.

Протягом останнього тижня статус учасника бойових дій отримали ще 1570 працівників правоохоронних органів.

Рішення по них прийняла Комісія МВС з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій працівників органів внутрішніх справ, інформує «Слово і Діло».

«Комісія прийняла рішення про надання статусу учасника бойових дій 1570 правоохоронцям, у тому числі 11 міліціонерам, які отримали поранення», – йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства.

Таким чином, на сьогодні статус учасника бойових дій отримали вже 6601 правоохоронець. Загалом же, разом із військовими ЗСУ, прикордонниками, добровольцями, волонтерами та іншими категоріями, кількість учасників бойових дій в Україні вже сягнула більше, ніж 41,5 тис. чоловік.

Додамо також, що, за даними Генштабу Збройних сил, в сумі українські бійці отримали за виконання бойових завдань уже майже 7,5 млн грн.

До слова, станом на початок квітня, згідно з даними начальника Головного управління міліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, статус учасника бойових дій не отримав жоден місцевий правоохоронець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: