«БПП» вимагає припинити торгівлю з окупованим Кримом і частиною Донбасу

Читать на русском
«БПП» наполягає на створенні Агентства з реконструкції Донбасу, завдання якого – припинити торгівлю з окупованим Кримом і частиною непідконтрольних українській владі територій Донбасу.

Фракція «Блоку Петра Порошенка» наполягає на створенні Агентства з реконструкції Донбасу, завдання якого – припинити торгівлю з окупованим Кримом і частиною непідконтрольних українській владі територій Донецької та Луганської областей.

Про це з трибуни ВР заявив голова фракції Юрій Луценко, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

«Агентство має, в першу чергу, негайно припинити торгівлю з окупантами в Криму і на Донбасі. Агентство має припинити соцвиплати тим, хто співпрацює із бойовиками. Агентство, яке має налагодити облік людей, які взяли статус біженців, але й далі проживають на окупованих територіях, користуючись українськими соціальними пільгами. Всім цим має зайнятися Агентство з реконструкції Донбасу і ми закликаємо уряд якомога швидше його сформувати», – наголосив Луценко.

Крім того, на думку депутатів пропрезидентської фракції, необхідно також посилити жорсткість пропускного режиму уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі.

Луценко також закликав парламентарів підтримати проект закону «Про правовий режим воєнного стану». «Ми всі знаємо, що після травневих свят вірогідність поширення агресії на іншу територію України є дуже високою. Країна має бути повністю готова до найбезглуздіших планів Путіна», – зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: