Шкіряк готовий нести відповідальність за свої дії і за посаду не тримається

Читать на русском
Шкіряк заявив, що готовий нести персональну відповідальність за кожне своє рішення, прийняте в ході операції з евакуації українців з Непалу.
Фото - hromadske.tv

Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк заявив, що готовий нести персональну відповідальність за кожне своє рішення, прийняте в ході операції з евакуації українців з Непалу.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, інформує «Слово і Діло».

При цьому він зазначив, що виправдовуватись ніхто не буде, «бо нема в чому». «Просто, напевно, дуже вже я комусь заважаю...», – написав Шкіряк.

За його словами, всі, хто приймав учать у евакуації наших громадян з Непалу, відпрацювали на межі можливого. «З боку ДСНС – без проколів. Нам потрібно чітко проаналізувати і зрозуміти, що було не так і для себе я висновки вже зробив. Розбір польотів буде і я осторонь не залишуся», – заявив голова ДСНС.

Шкіряк також запевнив, що за посаду не тримається, але «цапом-відбувайлом ніколи не буде».

Шкіряк заявив, що готовий нести персональну відповідальність за кожне своє рішення, прийняте в ході операції з евакуації українців з Непалу.

Согодні вночі літак Іл-76 Міноборони України, який здійснював евакуацію українців з Непалу, приземлився в аеропорту «Бориспіль». За попередньою інформацією, на борту літака знаходилось 87 евакуйованих осіб, 76 з яких громадяни України, а ще 11 – громадяни інших держав. Крім того в літаку також знаходились співробітники ДСНС, група дипломатів МЗС України та журналісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: