Семенченко не вірить у наступ на Маріуполь найближчим часом

Читать на русском
Семенченко впевнений, що станом на сьогодні на Маріупольському напрямку немає достатньої концентрації військ противника для нанесення наступального удару

Станом на сьогодні на Маріупольському напрямку немає достатньої концентрації військ противника для нанесення наступального удару.

Про це повідомив народний депутат від фракції «Самопомочі» Семен Семенченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

За його словами, поки що бойові підрозділи РФ не розгорнуті, не видно підготовки до наступальних дій. У той же час Семенченко зазначив, що, враховуючи мобільність російських військ, не можна повністю виключати, що ворог передислокує додаткові резерви.

«За цих обставин наступ російських військ 9 травня є малоймовірним. Збройні сили України, Нацгвардія та інші збройні формування готові відбити удар агресора будь-який момент», – заявив нардеп.

Зазначимо, що сьогодні колега Семенченка, нардеп від «Народного фронту» Дмитро Тимчук повідомив про те, що на Маріупольському напрямку бойовики створюють потужний «ударний кулак» з декількох десятків одиниць бронетехніки і до 3 тисяч бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: