Аваков хоче, щоб закон про поліцію був прийнятий до кінця місяця

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що закон «Про національну поліції» повинен бути прийнятий Верховною Радою до 1 червня
Яценюк, Аваков і поліцейські з КаліфорніїФото: Дмитро Чигрин

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що закон «Про національну поліції» повинен бути прийнятий Верховною Радою до 1 червня.

Про це він заявив сьогодні, 6 травня під час відвідування Національної академії внутрішніх справ, де проходять навчання майбутні патрульні поліцейські, інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МВС.

Аваков пояснив, що прийняття цього закону необхідно для того, щоб патрульна служба могла працювати за новими правилами. «Він нам потрібен... У нас немає підстав вважати, що закон не буде прийнятий», - переконаний міністр.

У свою чергу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який також відвідав Національну академію внутрішніх справ, додав, що впевнений у позитивному голосуванні за цей законопроект. «Я сподіваюся, що наступного тижня парламент нарешті включить закон «Про національну поліцію» до порядку денного і прийме в першому читанні», – зазначив Яценюк.

Як відомо, раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що старт роботи нової патрульної поліції в Києві планується вже в середині червня, а до кінця 2015 року такі служби будуть у всіх містах-мільйонниках України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: