Новий голова Фіскальної служби: змінилося тільки прізвище?

Читать на русском
Кабінет міністрів визначився з новим очільником ДФС: ним став народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Роман Насіров.

Новим головою Державної фіскальної служби став депутат від «Блоку Петра Порошенка», голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Роман Насіров.

Про це йдеться в офіційному анонсі заходів Кабінету міністрів України, повідомляє «Слово і Діло».

Заступниками Насірова призначені Костянтин Лікарчук та Сергій Білан. Представляти нового очільника Державної фіскальної служби та його заступників сьогодні буде міністр фінансів України Наталія Яресько.

Між тим, як з'ясувало «Слово і Діло», 36-річний Роман Насіров свого часу був співдиректором інвестиційної компанії «Ренесанс», яку очолював тепер уже колишній голова ДФС України Ігор Білоус. Пізніше, за інформацією Forbes, вони обидва були також позаштатними працівниками «Ренесанс-Капітал», що належить російському бізнесмену Михайлу Прохорову.

Нагадаємо, Ігоря Білоуса звільнили з посади керівника Державної фіскальної служби 23 березня. Раніше в Кабміні заявляли, що офіційною причиною усунення від виконання обов'язків та можливого звільнення головного податківця країни є річна заборгованість по заробітній платі працівникам кримського управління Фіскальної служби. 15 млн грн, що були виділені на фінансування кримських фіскалів, так і не надійшли за призначенням, оскільки були заморожені у зв'язку з анексією півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: