Яценюк: наша відповідь організованій злочинності має бути жорстка і радикальна

Читать на русском
Яценюк доручив МВС разом із всіма правоохоронними органами та СБУ «в самому жорсткому варіанті відпрацьовувати боротьбу з організованою злочинністю»

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству внутрішніх справ разом із всіма правоохоронними органами та Службою безпеки України «в самому жорсткому варіанті відпрацьовувати боротьбу з організованою злочинністю».

Про це він заявив під час оперативної наради в МВС в понеділок, 4 травня, яку зібрав через збройний напад на АЗС в Києві, внаслідок якого загинуло двоє співробітників міліції та четверо серйозно постраждали, передає «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу Кабінету міністрів.

«Наша відповідь (організованій злочинності – Ред.) повинна бути така ж, як була сьогодні вранці – жорстка і радикальна. Жорстка боротьба з організованою злочинністю в країні всіма законними засобами і методами. Широкомасштабна операція по всім матеріалам, які є, з тією метою, щоб не було повадно нікому порушувати закон і стріляти в працівників міліції», – наголосив Яценюк.

Прем'єр нагадав, що в одного із загиблих міліціонерів залишилися троє дітей, в іншого – двоє. Арсеній Яценюк і глава МВС Арсен Аваков звернуться до мера Києва Віталія Кличка з тим, щоб перевірити житлові умови сімей загиблих та виділити їм житло.

Глава уряду також розпорядився виплатити сім'ям загиблих правоохоронців компенсацію, передбачену законом.

Нагадаємо, сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзвітував про затримання трьох зловмисників, які стріляли в працівників міліції в ніч на понеділок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: