Тимошенко теж просила Фірташа про підтримку, запевняє бізнесмен

Читать на русском
Юлія Тимошенко провела кілька негласних зустрічей з українським бізнесменом Дмитром Фірташем, на яких просила підтримки, пропонуючи натомість залагодити його проблеми, заявив сам Дмитро Фірташ в австрійському суді.
ru.tsn.ua

Юлія Тимошенко провела кілька негласних зустрічей з українським бізнесменом Дмитром Фірташем, на яких просила підтримки, пропонуючи натомість залагодити його проблеми, заявив сам Дмитро Фірташ в австрійському суді у справі про свою екстрадицію в США, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».-

«Давай, відходь від Януковича, підтримай мене і ми владнаємо всі процеси, – передав бізнесмен суть переговорів, – інакше Америка не залишить тебе в спокої».

За словами Фірташа, американський уряд давно підтримує Тимошенко, борючись з ним, тому що позиції бізнесмена і політика не збігаються.

Відзначимо, Дмитро Фірташ покладає відповідальність за втрату Криму на Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: