Депутати просять ще один місяць на розслідування корупції в Кабміні

Читать на русском
Народний депутат фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов заявив, що робота парламентської групи з питань корупції у Кабміні може бути продовжена на місяць.

Народний депутат фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Добродомов заявив, що робота парламентської групи з питань корупції у Кабміні може бути продовжена на місяць.

Про це він повідомив в коментарі журналістам під час перерви в засіданні робочої групи, інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

Добродомов розказав, що робоча група ВР з розслідування корупції у державному секторі планує направити звернення до голови парламенту Володимира Гройсмана з проханням продовжити її роботу на місяць – до 2 червня.

«Термін до 7 травня, зважаючи на травневі свята, не дасть нам жодної картини і ми не зможемо зробити жодних висновків. Зайві два-три тижні не є проблемою, але, натомість, ми отримаємо результат», – впевнений депутат.

Він також повідомив, що сьогодні на засіданні члени робочої групи слухають представників енергетичної галузі. «Сьогодні – енергетична галузь («Енергоатом», «Укргазвидобування», «Укртрансгаз», «Укрнафта»). Завтра – транспорту і зв’язку. А третє засідання відбудеться по аграрному сектору», – зазначив Добродомов.

Нагадаємо, робочу групу з розслідування корупції в Кабміні Верховна Рада створила 10 квітня. Згідно з постановою, дана група повинна викласти висновки і пропозиції, за результатами перевірки щодо цих порушень у письмовому звіті, який має подати на розгляд Верховної Ради до 7 травня поточного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: