Турчинов закликає прискорити перехід добровольців до лав ЗСУ

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов закликав прискорити перехід справжніх патріотів до лав української армії

Щоб уникнути штучно створених інцидентів, є тільки один шлях – прискорити перехід справжніх патріотів до лав української армії, готових захищати країну не в інтернет-просторі або на мітингах, а на фронті.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає «Слово і Діло» з посиланням на пресс-службу РНБО.

За словами Турчинова, цьому процесу немає альтернативи і військове керівництво разом з лідерами патріотичних рухів повинні повністю цьому сприяти, «знявши будь-які бюрократичні обмеження та зволікання на цьому шляху».

«В цих умовах ми повинні все зробити для зміцнення нашої оборони та посилення бойового потенціалу української армії», - додав секретар РНБО, наголосивши, що як і рік тому, так і зараз, добровольці були і є головною рушійною силою в системі захисту нашої країни.

Турчинов наголосив, що для перемоги над ворогом потрібна єдина, монолітна, професійно навчена, добре озброєна та керована з єдиного центру армія. «Саме тому всі патріоти, зокрема, і з «Правого сектору», хто готовий зі зброєю в руках захищати Україну, прийняли рішення приєднатися до складу наших ЗСУ та Національної гвардії», – сказав він.

Турчинов також уточнив, що найбільш підготовлені бійці йдуть до розвідувальних підрозділів та десантно-штурмових батальйонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: