Президентові не потрібні Ради. Порошенко ліквідував консультативні органи, створені Януковичем

Читать на русском
Громадська гуманітарна рада була створена президентом-утікачем Віктором Януковичем 5 років тому. Він же тоді й очолив її, як глава держави. Секретарем ради була вірна соратниця Януковича Ганна Герман.
joinfo.ua

Президент України Петро Порошенко ліквідував Громадську гуманітарну раду, Координаційну Раду з питань розвитку громадянського суспільства і Комітет з реформування Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу, повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, відповідний указ №246/2015 президент підписав у вівторок. Указ підписано "з метою оптимізації системи консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб" і набуває чинності з дня опублікування.

Відзначимо, Громадська гуманітарна рада була створена президентом-утікачем Віктором Януковичем 5 років тому. Він же тоді й очолив її, як глава держави. Секретарем ради була вірна соратниця Януковича Ганна Герман. Координаційна рада з питань розвитку громадянського суспільства, а також Комітет з реформування Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу були створені пізніше, два роки потому. Виконавчим секретарем останнього був Андрій Клюєв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: