Райнін: у Харкові план мобілізації виконаний на 48%, в області – на 76%

Читать на русском
Губернатор Харківської області Ігор Райнін повідомив, що в цілому план в рамках четвертої хвилі мобілізації по регіону виконаний на 76%.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в цілому план в рамках четвертої хвилі мобілізації по регіону виконаний на 76%.

Про це він розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», інформує «Слово і Діло».

При цьому він зазначив, що в регіоні також є «серйозні і дуже важливі нюанси». «У районах області, тобто там, де працює президентська вертикаль влади, план виконано більш ніж на 100%. У містах, де цим займаються місцеві органи самоврядування, наприклад, у Харкові, план виконаний на 48%», – говорить Райнін.

«Ось чітка оцінка ефективності кадрового складу на сході країни. Я відповідально кажу, що люди, які призначаються на сході країни – набагато ефективніші, ніж люди, які обираються. Цифри про це говорять», – додав губернатор Харківщини.

Він також уточнив, що по 27 районах області план мобілізації виконаний більше ніж на 100%. У той же час по 7 містах обласного значення цифри вкрай малі. «Я не готовий сказати, що мери або їх заступники в цьому винні. Мова йде про систему управління. Територія одна, люди ті ж, а цифри різні», – резюмував глава Харківської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: