В СБУ натякнули Симоненку, що сьогоднішній допит – далеко не останній

Читать на русском
В СБУ хочуть почути від Симоненка, що він мав на увазі, коли висловився з приводу зміни меж території України шляхом денонсації Пакту Молотова-Ріббентропа

Служба безпеки України зацікавилася коментарями лідера комуністів Петра Симоненка у зв'язку з прийняттям закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їх символіки».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська, передає «Слово і Діло».

«Симоненко повинен пояснити, що він мав на увазі, коли висловився з приводу зміни меж території України шляхом денонсації Пакту Молотова-Ріббентропа», – уточнила Гітлянська.

За її словами, перевіряється також ряд інших висловлювань, суджень і тверджень Симоненка щодо прийняття цього закону. «Слова лідера КПУ підтверджують головну підозру – антиукраїнську діяльність комуністів і спроби дестабілізувати ситуацію в країні», – повідомила речниця СБУ.

Нагадаємо, СБУ підозрює окремих функціонерів Комуністичної партії України у причетності до «найбільш резонансних злочинів» проти національної безпеки. Водночас лідер КПУ Петро Симоненко вважає кримінальне переслідування комуністів політичним замовленням. За його словами, комуністи завжди відстоювали територіальну цілісність України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: