Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Закарпаття

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності і безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах із відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Закарпатської області став Іван Балога (71%) 5 виконаних обіцянок з 7. Однак не виконав 2 обіцянки, що склало 29% безвідповідальності. Найбезвідповідальніший депутат Закарпаття — Віктор Балога (54%) 20 не виконані обіцянки з 37.

До безвідповідальних потрапили Петьовка Василь (в процесі — 1, виконано — 1. не виконано — 4, всього — 6) з показником 67% безвідповідальності. Павло Балога (в процесі — 9, виконано — 0, не виконано 7, всього — 16). Показник безвідповідальності – 44%. Рівень його політичної відповідальності сягає 45%. Він виконав 9 з 20 своїх обіцянок.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: