Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Тернопіль

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня в Тернопільській області немає жодного депутата-мажоритарника, який би виконав усі свої обіцянки. За аналітичними даними Михайло Головко має 13 % відповідальності та 83% безвідповідальності (в процесі — 1; виконано — 3; не виконано — 19, всього — 23).

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Пастух Тарас ( в процесі — 4; виконано — 0; не виконано — 0, всього — 4), Юрик Тарас (обіцянок не зафіксовано), Люшняк Микола (в процесі — 7; виконано — 0; не виконано — 0, всього — 7), Барна Олег ( в процесі — 3; виконано — 0; не виконано — 0, всього — 3).

Дослідження такого співвідношення здійснювалося по всіх регіонах, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності враховувалися всі виконані або невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: