Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Миколаїв

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності і безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах із відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом-мажоритарником Миколаївської області став Корнацький Аркадій. Рівень його політичної відповідальності сягає 9%. Він виконав 1 з 11 своїх обіцянок. Найбезвідповідальнішим виявився Артем Ільюк. Не виконано 20 із 28 зафіксованих обіцянок, що склало 71% безвідповідальності.

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Козир Борис, Жолобецький Олександр, Вадатурський Андрій, Лівік Олександр.

Дослідження такого співвідношення здійснювалось по всім регіонам, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності бралися до уваги всі виконані чи невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: