Практично відмінниця: Яресько виконала майже все, що обіцяла

Читать на русском
В день народження міністра фінансів Наталії Яресько «Слово і Діло» вирішило показати, наскільки відповідально глава Мінфіну підходить до своєї роботи в уряді України

Сьогодні, в день народження міністра фінансів Наталії Яресько, «Слово і Діло» вирішило показати, наскільки відповідально глава Мінфіну підходить до своєї роботи в уряді України.

Нагадаємо, Наталія Яресько була одним із співзасновників і керівників інвестиційної компанії Horizon Capital. В кінці минулого року вона отримала українське громадянство, а з початку грудня – очолила Міністерство фінансів України.

Станом на сьогоднішній день, Яресько дала всього 5 обіцянок, 4 з яких вже отримали в системі народного контролю «Слово і Діло» статус «виконано».

Як і обіцяла глава Мінфіну, «Нафтогаз» виплатив другий транш «Газпрому» в обіцяний термін, були збережені пільги для учасників АТО і переселенців, а на армію було направлено 5,2% ВВП країни. Яресько також обіцяла найближчим часом оприлюднити свою декларацію про доходи і, як відомо, свого слово дотримала.

Єдиною невиконаною заявою міністра фінансів України є обіцянка внести в парламент в озвучені терміни проект Державного бюджету на 2015 рік.

В цілому ж, рейтинг відповідальності глави Мінфіну становить 80%. Таким чином можна констатувати, що Наталія Яресько – найвідповідальніший міністр українського уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: