«Бідний політик», що багато обіцяє: Мірошник за час депутатства роздав 34 обіцянки

Читать на русском
Депутат від «Самопомочі» Андрій Мірошник, що сьогодні заявив про складення мандату, роздав понад 3 десятки обіцянок, з яких виконав лише одну

Сьогодні депутат однієї з провідних парламентських фракцій – «Самопомочі» – Андрій Мірошник заявив про складення мандату народного обранця.

Відбулося це якраз після того, як вчора фотокореспондент «Української правди» Богдан Бортаков зафіксував мобільну переписку нардепа з туроператором щодо купівлі туру на Мальдіви, пише «Слово і Діло».

Втім, пояснюючи своє рішення, нардеп заявив, що йому, мовляв, не місце серед парламентських мільйонерів, тож він повертається до своєї улюбленої справи – телекомунікаційного бізнесу.

«Я й далі вважаю, що бідний політик не побудує багатої України. Тим більше її не збудують політики, які прикидаються бідними. Я повертаюся до своєї улюбленої справи – телекомунікаційного бізнесу. Далі буду підтримувати важливі громадські ініціативи, зокрема, допомагати нашим славним воїнам», – уточнив Мірошник.

Депутат від «Самопомочі» Андрій Мірошник, що сьогодні заявив про складення мандату, роздав понад 3 десятки обіцянок, з яких виконав лише одну

Слід зазначити, що сам Мірошник, який, до речі, є секретарем Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій та учасників АТО, за 5 місяців роботи в парламенті відзначився досить великою кількістю обіцянок. «Слово і Діло» зафіксувало 34 його зобов'язання, більшість із яких він дав ще на етапі балотування в народні депутати.

Чимало обіцянок Мірошника стосувалися учасників антитерористичної операції та військової сфери загалом. Так, наприклад, він включив у свою передвиборну програму пункти про виробництво та закупівлю сучасного озброєння, адресне забезпечення учасників АТО, формування військової доктрини та створення системи військової підготовки громадян.

Також політик пообіцяв своїм виборцям боротися за очищення та ефективність правоохоронної та судової системи. Про це свідчать його обіцянки щодо усунення парламенту й Президента від формування суддівського корпусу, якісного оновлення українських судів, удосконалення механізмів добору суддів, становлення прокуратури як служби державного обвинувачення.

Ще частина обіцянок тепер уже екс-депутата стосувалась боротьби з корупцією, очищення влади та покращення бізнес-клімату.

Втім, як це часто буває, передвиборні обіцянки політика різко відрізняються від того, чим він займається, коли насправді приходить до влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: