У 2015 році Міноборони закупить майже 10 000 одиниць озброєнь

Читать на русском
У поточному році Міністерство оборони України планує закупити понад 9,5 тис. одиниць озброєння і 1,7 млн одиниць боєприпасів

Міністерство оборони України планує закупити в поточному році понад 9,5 тис. одиниць озброєнь і 1,7 млн одиниць боєприпасів.

Про це на брифінгу у вівторок, 21 квітня, повідомила спікер оборонного відомства Вікторія Кушнір, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«На сьогодні проблем з постачанням боєприпасів підрозділам ЗСУ, які виконують завдання на передовій, немає. З цією метою створені запаси боєприпасів, які зберігаються відповідно до норм і вони максимально наближені до зони бойових дій. Постійно проводиться поповнення запасів за необхідності. Протягом року передбачено закупівлю 1 млн 700 тис. одиниць боєприпасів», – розповіла Кушнір.

Вона також зазначила, що зараз Міноборони спільно з Генштабом ВСУ проводять заходи із закупівлі сучасних зразків озброєння і нової техніки – як вітчизняного, так і закордонного виробництва.

«Протягом 2015 року планується закупити стрілецьку зброю, тепловізори та інші види військової техніки – всього близько 9,5 тис. одиниць», – додала прес-секретар Міністерства оборони України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: